Communiceren; we doen het altijd en overal, bedoeld of onbedoeld, verbaal of non-verbaal. We leven in een hectische tijd, met veel prikkels en uitdagingen. Dit vraagt om actie, lef en keuzes maken in ondernemen en communiceren. Maar ook om samenwerken en relaties bouwen.

Bureau 8 werkt graag met u samen om uw doelen te realiseren. Heeft u een communicatievraag, vraagt uw merk om herpositionering of heeft u tijdelijk extra handen of expertise nodig op uw communicatieafdeling, dan staat Bureau 8 voor u klaar.

Visie
We starten onze samenwerking bij voorkeur met een uitgebreide kennismaking. Wat is uw verhaal? Wie is uw klant? Wat is uw ambitie en wat zijn de uitdagingen? Op deze manier komen we er vanzelf achter wat we voor u kunnen betekenen. In onze ogen vormt een goede relatie de basis voor een goede samenwerking en dat leidt dan weer tot effectieve communicatie(strategieën) en onderscheidende concepten en creaties.

Werkwijze / strategie
‘Actions speak louder than words’

De kracht van Bureau 8 zit ‘m in de daadkrachtige mentaliteit. Geen oeverloze verhandelingen en dure woorden, maar luisteren, meedenken, strategie bepalen, plannen maken en creëren. Daarbij steeds de grote lijn in het oog houdend en altijd achteraf evaluerend of het beoogde doel is bereikt.